Hoe verloopt een shoot?

We hebben intussen contact gehad met elkaar via social media of een telefoongesprek. Hierbij bespreken we wat voor foto's we gaan maken. Pinterest is een mooi hulpmiddel om een moodbord te maken waar we beide foto's aan kunnen toevoegen die de poses, sfeer en kleding keuzes weergeven.
Vervolgens kom je bij mij in mijn studio en beginnen we eerst met een kopje koffie of thee (eventueel samen met iemand die je graag mee wil nemen als je het spannend vind). Bespreken wat je hebt meegebracht aan kleding en attributen. Ik laat je ondertussen de studio zien zodat je jezelf  hier een beetje thuis kan voelen.
Als je er klaar voor bent gaan we het licht opzetten en maken we wat test foto's. Je kan meteen meekijken op de monitor hoe de foto's worden die ik maak en weet dus ook meteen hoe het er uit ziet. Dit is fijn voor ons beide omdat we  in samenwerking poses, attributen, achtergrond en licht kunnen aanpassen indien dit nodig is. Hierdoor weet ik zeker dat we beiden tevreden zijn over de gemaakte foto's.
Als we klaar zijn met het maken van de foto's ruim ik de spullen op en kan je nog een keertje door de beelden heen kijken die er gemaakt zijn.  Je krijgt van mij binnen een paar dagen een link naar een website waar de foto's opstaan die goed zijn ( ik heb er de foto's met rare poses, knipperende ogen etc dan uit gefilterd) Op deze site kan je dmv een hartje aangeven welke foto's je graag bewerkt zou willen hebben. tenzij anders besproken hanteer ik hiervoor een  maximum van 10 stuks.
Als ik de foto's bewerk zal ik ze je via social media doorsturen (messenger/whatsapp/etc) zodat je kan kijken wat de eindresultaten zijn. Als alle foto's klaar zijn krijg je via wetransfer een downloadlink waar je de foto's in originele grote kan downloaden.
Back to Top